• Sunday July 5,2020

babyer og småbarn


Tenner på babyer etter fødselen

Tenner på babyer etter fødselen

Denne guiden tar for seg spørsmålet: Hvordan hjelper jeg mitt syke barn? - Tannproblemer hos babyen etter fødselen. "Doktor, kom raskt, barnet mitt er syk, jeg er veldig bekymret og vet ikke hva jeg skal gjøre." Slike og lignende samtaler blir gitt til hver barnelege nesten hver dag, og han prøver å få moren ut av hennes pleie så snart som mulig. Ofte g

Hvorfor gråter babyen min?

Hvorfor gråter babyen min?

Gråt er det eneste uttrykksmiddelet som er tilgjengelig for babyen når den ønsker å få kontakt med foreldre og voksne. Ikke sjelden vil det være reelle mangler som moren ønsker å eliminere raskt i barnets interesse. Selv om skriking er en god pusteøvelse for smårollingene, forbruker det også energier som barnet ikke kan gjøre bra hvis det strekker seg over lang tid. Årsaker ti

Tenner på babyer etter fødselen

Tenner på babyer etter fødselen

Denne guiden tar for seg spørsmålet: Hvordan hjelper jeg mitt syke barn? - Tannproblemer hos babyen etter fødselen. "Doktor, kom raskt, barnet mitt er syk, jeg er veldig bekymret og vet ikke hva jeg skal gjøre." Slike og lignende samtaler blir gitt til hver barnelege nesten hver dag, og han prøver å få moren ut av hennes pleie så snart som mulig. Ofte g

Riktig leketøy for 1, 2 og 3 åringer

Riktig leketøy for 1, 2 og 3 åringer

Hvilket leketøy passer for mitt to år gamle barn? Hvilket er riktig leketøy for 1, 2 og 3 åringer? Dette spør mødre eller fedre salgskvinnen i leketøysbutikken, og da kjøper de vanligvis noe de virker spesielt søte eller dyrebare, som ble annonsert i reklame, men sjelden velger kjøper eller selger fra leketøyet etter, om det er utviklingsstadiet til barnet beste kamper. Finn rikt

Riktig leketøy for 1, 2 og 3 åringer

Riktig leketøy for 1, 2 og 3 åringer

Hvilket leketøy passer for mitt to år gamle barn? Hvilket er riktig leketøy for 1, 2 og 3 åringer? Dette spør mødre eller fedre salgskvinnen i leketøysbutikken, og da kjøper de vanligvis noe de virker spesielt søte eller dyrebare, som ble annonsert i reklame, men sjelden velger kjøper eller selger fra leketøyet etter, om det er utviklingsstadiet til barnet beste kamper. Finn rikt

Riktig leketøy for 1, 2 og 3 åringer

Riktig leketøy for 1, 2 og 3 åringer

Hvilket leketøy passer for mitt to år gamle barn? Hvilket er riktig leketøy for 1, 2 og 3 åringer? Dette spør mødre eller fedre salgskvinnen i leketøysbutikken, og da kjøper de vanligvis noe de virker spesielt søte eller dyrebare, som ble annonsert i reklame, men sjelden velger kjøper eller selger fra leketøyet etter, om det er utviklingsstadiet til barnet beste kamper. Finn rikt

Hvorfor gråter babyen min?

Hvorfor gråter babyen min?

Gråt er det eneste uttrykksmiddelet som er tilgjengelig for babyen når den ønsker å få kontakt med foreldre og voksne. Ikke sjelden vil det være reelle mangler som moren ønsker å eliminere raskt i barnets interesse. Selv om skriking er en god pusteøvelse for smårollingene, forbruker det også energier som barnet ikke kan gjøre bra hvis det strekker seg over lang tid. Årsaker ti